Behandelingen

Make-up.


ARTDECO werd opgericht in 1985 door Helmut Baurecht. Inmiddels is het absolute nummer 1 merk voor professionele make-up. ARTDECO heeft een zeer ruim kleurenpallet dat voortdurend evolueert met de nieuwste trends.

Het is beschikbaar tegen voordelige prijzen en voldoet aan alle veeleisende kwaliteitsnormen. Het is een innovator op het gebied van verzorging in maquillage.

ARTDECO is eenvoudige in zijn gebruik en kan door iedereen gebruikt worden om zijn gelaat van een frisse blik te voorzien.

U kan me steeds contacteren om een workshop aan te vragen en een gezellige home party te houden onder vriendinnen en familie.


Ontharing


Ontharingen gebeuren met wax en was voor de meest

gevoelige huiden. Hiervoor gebruik ik depileve.

 

Dit zijn de epilaties die wij doen :

 

- Benen - Wenkbrauw

- Bikini - Bovenlip

- Oksels - Kin ,Wangen

- Armen - Gelaat volledig

- Borst, rug 


Gelaatsverzorging


ik heb verschillende verzorgingen van artdeco voor elk huidtype en voor elk budget . En voor elk seizoen heb ik ook een verzorging waar ik altijd naar opzoek gaan .


Witten van de tandenWHiTE is de meest revolutionaire techniek om op een natuurlijke en pijnloze manier tanden witter te maken.


Het witter maken van de tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende WHiTE gel  en de lichtstralen van de WHiTE Lamp.

De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samenwerking van het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in – en tussen de tanden een diepgaande reiniging ondergaan.

A perfect smile van WHiTE gegarandeerd.WHiTE is 100% natuurlijk & cosmetisch. Onschadelijk voor het tandglazuur. Geen Pijn, Geen Gevoeligheid, Geen Peroxides.

De duurzaamheid van een behandeling is gemiddeld 3 tot 6 maanden (afhankelijk van ieders persoonlijke hygiëne)


Deze behandeling duurt 20 Minuten